“Stor energi, medryckande och festligt!”, så beskrivs vi av en av våra kunder. Vi tycker det sammanfattar oss ganska bra och vad vi strävar efter när vi spelar. Vi är bara två men spelar gitarr, bas, tamburin, baskagge och dessutom sjunger vi i stämmor. Därför ger vi upplevelsen av att vara ett större liveband med flera personer. Därför är vi Sveriges festligaste trubadurduo!

Vår tjänst kommer i form av ett paketkoncept där ljud och ljus alltid ingår, läs mer om vår utrustning. Under våra snart tio år tillsammans har vi spelat på ett stort antal bröllop, fester, festivaler, företagsevent och krogar. Vi kör alla olika tänkbara typer av tillställningar och förstår vilka önskemål och förväntningar som kan finnas. Läs mer om hur vi jobbar på bröllop.

Utrustning

Vår utrustning består av många roliga grejer! Joakim (Leion) spelar gitarr och bastrumma, vilket skapar skönt tryck och botten i musiken. Dennis (Wenger) spelar bas och även tamburin. Basen får musiken att svänga och bli dansant och tamburinen bidrar med ett skönt krisp.

Ljudsystemet vi använder kommer från RCF och är den perfekta kombinationen av styrka och smidighet och leverar ett bra tryck för en publik upp till 150 personer.

När ni bokar oss ingår vårt ljud i hyran och nu kan använda det för att spela upp musik, låna mikrofoner till tal eller liknande. Utöver ljudsystemet ingår även lite ljus, en liten stämningshöjare

Bröllop

Som trubadurer spelar vi på många olika typer av tillställningar, men att spela på bröllop är det vi själva tycker är allra roligast. Att få bidra med det vi kan allra bäst till en så speciell dag för er är en fantastisk upplevelse, och vi gör alltid vårt absolut yttersta för att musiken ska vara ett inslag som ni minns med glädje när ni ser tillbaka på bröllopet. Inget bröllop är ett annat likt och vårt bröllopspaket är en tjänst vi erbjuder för att skräddarsy just er dag. Idén är att uppfylla alla era önskemål kring musik både under vigseln och sedan under kvällen. Faktiskt inte bara musik heller. Vårt ljudsystem finns tillgängligt för er under hela dagen och vi som tekniker. Vi hjälper med mikrofoner till tal, spela upp musik och film, ifall någon vill framföra en låt… vad det än kan vara! Så bröllopspaketet är en skräddarsydd helhetslösning för musik, ljud och teknik till er bröllopsdag!

Till vigseln väljer ni vilka låtar ni vill höra under ceremonin. Dessa övar vi in och framför finstämt akustiskt med stämsång. Till kvällen har vi riggat upp vårt ljudsystem, ljus och står redo att bjuda på en riktig show som kommer få dansgolvet att skaka. Däremellan kanske ni vill att vi spelar under ett mingel eller till er bröllopsvals - detta ingår också i vårt paketpris. Prata med oss om hur ni vill ha det och om ni har andra önskemål, vi gillar att kunna förverkliga era idéer och önskemål kring dagen.

Referenser

Wenger & Leion

Kontakta oss